Hoe werkt het

Wij staan voor u klaar! 072 5622939

In 3 makkelijke stappen een logo laten ontwerpen!

Om u snel duidelijk te maken hoe het werkt, heeft Logo laten maken een handig stappenplan gemaakt. Zo krijgt u in korte tijd een uniek en professioneel logo ontwerp zonder hoge kosten te maken!

 • Uw wensen aangeven

  Na het invullen van het contactformulier, ontvangt van ons een korte vragenlijst om uw wensen kenbaar te maken. Onder andere:

  • Welke kleuren, naam, onderschrift (slogan) of stijl spreken u aan (of juist niet)? Bijvoorbeeld klassiek of juist strak (bij logopond kunt u makkelijk een stijl uitkiezen)
  • Wilt u een beeldmerk (icoon) of juist alleen tekst,

  Wij proberen zo een beeld te krijgen van het logo ontwerp dat u voor ogen heeft. En natuurlijk adviseren wij u graag over de mogelijkheden!

 • Binnen 7 dagen een logo

  Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen, krijgt u 6 verschillende voorbeelden van het logo ontwerp toegestuurd via e-mail. Op deze voorbeelden kunt u uw reactie en kritiek geven en een voorkeur uitspreken voor een bepaald logo. Op basis daarvan gaan wij verder met ontwerpen totdat het logo volledig aan uw wensen tegemoet komt.

 • Oplevering van uw logo

  Wanneer we samen met u het definitieve logo ontwerp hebben vastgesteld, ontvangt u dit in een aantal bestanden en formaten. Inbegrepen in de prijs zijn .jpg bestanden in verschillende formaten, een .gif bestand en een .png bestand voor bijvoorbeeld uw website.

  De meeste klanten hebben hieraan voldoende, maar het is mogelijk dat u afwijkende bestanden wilt ontvangen. Geen zorgen: die kunt u kosteloos bij ons opvragen! Bijvoorbeeld een PDF bestand om het logo te laten drukken. Wilt u dat wij uw drukwerk verzorgen? Dat kan ook; neem contact op voor meer informatie.